رفتن به مطلب
انجمن ایرانیان مقیم گرجستان

پست های پیشنهاد شده

ویزای تحصیلی گرجستان و ویزای همراه

دولت گرجستان تلاش های بسیاری در راستای پیوستن به اتحادیه اروپا انجام داده است و هم اکنون در صف پیوستن به اتحادیه اروپا قرار دارد و همین امر یکی از دلایل علاقه مندی دانشجویان برای تحصیل و اخذ ویزای و اقامت و کار در این کشور است.

تحصیل در گرجستان بر مبنای نظام آموزشی ESTC اروپا می باشد و از دوره های دبستان، راهنمایی، دبیرستان و تحصیلات تکمیلی تشکیل شده است و دوره دبستان در نظام آموزشی گرجستان 6 ساله، راهنمایی 3 ساله و دبیرستان 3 ساله می باشد و تحصیل پایان دوره راهنمایی در گرجستان اجباریست و پس از پایان دوره راهنمایی امکان تحصیل در دبیرستان های نظری برای دانش آموزان وجود خواهد داشت و در پایان دوره دبیرستان مدرکی به نام Atestate به دانش آموزان به منظور ورود به دانشگاه اعطا می شود.

بسیاری از دانشجویان به منظور تحصیل در هر کشوری از جمله گرجستان و اخذ ویزای تحصیلی گرجستان نگران امکان بردن همراه با خود هستند و به منظور اطمینان خاطر دی این زمینه می بایست بدانید دانشجویان دوره فوق لیسانس و دکترا از امتیاز بردن همراه برخوردار خواهند بود و این درخواست معمولاً پس از استقرار دانشجو در کشور گرجستان قابل انجام خواهد بود.

دریافت یک ویزای دانشجویی برای گرجستان، ابتدا می بایست از یکی از دانشگاه گرجستان پذیرش بگیرید و شما باید درخواست ویزای دانشجویی خود را قبل از خروج از کشور به سفارت گرجستان ارائه دهید و  پروسه ی ویزا معمولا بین 45 تا 60 روز به طول می انجامد، اما ممکن است طولانی تر هم باشد.

ویزای تحصیلی گرجستان نیز که معمولا ویزای نوع C است و حداقل ۳۰ روز و حداکثر ۹۰ روز اعتبار دارد برای متقاضیان تحصیل در گرجستان جهت انجام مذاکرات اولیه با دانشگاه، توسط سفارت گرجستان در تهران صادر می شود.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی گرجستان

اخذ ویزای تحصیلی گرجستان و تحصیل در گرجستان می تواند یکی از راه های مهاجرت و در نهایت اقامت گرجستان باشد و کشور مذکور دارای دانشگاه های متعددی است که سطح علمی مناسبی دارند و دانشجویان زیادی تمایل به تحصیل در گرجستان دارند.

افرادی که نیاز به اخذ ویزای گرجستان را دارند عبارتند از: دانشجویانی که قصد تحصیل در دانشگاه های کشور گرجستان را دارند، متقاضیانی که تمایل به سرمایه گذاری و کسب و کار در کشور گرجستان را دارند، شرکت در کنفرانس های علمی، سمینار، تحقیق و پژوهش و یا سایر فعالیت های آموزشی

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی گرجستان شامل موارد زیر هستند:

  • ترجمه مدرک دیپلم تا آخرین مدرک تحصیلی
  • ریز نمرات آخرین سال تحصیلی
  • توصیه نامه از اساتید آخرین دانشگاه محل تحصیل
  • پاسپورت و مدارک هویتی
  • رزومه تحصیلی
  • انگیزش نامه
  • عکس پاسپورتی
  • گواهی سلامت
  • هرینه ویزا

2063602585_.jpg.420aaf9df4f75c22685770776d34b545.jpg

منبع http://ariageorgia.com

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×